söndag 27 juni 2010

Hallå där...

Idag är det redan söndag, helgen har gått så fort!
Egentligen skulle jag ha visat något idag som jag gjorde förra veckan men jag glömde fota innan jag gav bort den som present - smart!

Jag har inte hunnit pyssla något i helgen heller. Vädret har varit strålande och vi har varit ute mest hela helgen.

Det känns tråkigt att det händer så lite här på bloggen för tillfället men det får bli som det blir. Jag hoppas att jag kommer hinna pyssla lite på kvällarna iallafall när barnen sover.

Det är strålande solsken idag igen och jag skulle helst vilja sitta ute i solen och få lite färg men istället måste jag plocka och greja lite och när maken kommer hem från sin golfrunda måste vi åka och handla presenter, vi har en liten 3-åring som fyller 4 på onsdag :)

Ha en underbar dag!

tisdag 15 juni 2010

En ask till...

Här kommer en ask till fast i rosa.
Jag har använt papper från Inkido även till denna. Storleken på asken är 11x11x5 cm.



Jag har dekorerat asken med rosor, dom stora från Inkido och dom små minns jag inte...
Lite band och kvistar måste det ju vara också och dessutom har jag chalkat en chipboard bokstav som jag sedan lagt på ett tjock lager clear cracklepaint.



Botten och insida av lock har också blivit klätt med papper...


Det var allt jag hade att visa idag.
Hoppas att jag hinner sitta med pyssel en stund ikväll också :)

måndag 14 juni 2010

Ask i blått

Det var ett tag sedan jag gjorde askar och det var riktigt roligt att göra denna lilla blåa ask.
Askens storlek är 8x8x5 cm, den skulle egentligen ha varit 13x13x5 men jag tänkte fel...



Jag har använt en textstämpel från magnolia "Your so sweet", i mitten på stämpeln är det egentligen en jordgubbe men jag täckte över den med en tejpbit som jag sen tog bort innan jag stämplade.


Jag har använt papper från Inkido, blandade rosor, några utstansade kvistar, band samt en lite större blå sten i mitten på stämpeln. Rosorna har fått stickles på sig.
Insidan på locket samt botten i asken är klädda med samma papper som utsidan.



Jag kommer jobba hela sommaren och jag är lite orolig att jag inte kommer ha så mycket tid till pyssel. Jag börjar redan på måndag och därför gör jag ett litet ryck nu och pysslar så mycket jag hinner denna veckan.
Jag tänkte göra några askar till och sen får vi se vad det blir mer.
Jag sätter genast i gång :)

måndag 7 juni 2010

En liten uppdatering...

Här har det inte hänt mycket på sista tiden och det skäms jag lite för. Jag har helt enkelt inte haft så mycket tid över till pyssel.

Vädret har ju varit helt underbart och då får man bara inte sitta inne, man måste ju passa på att njuta av solen när den är här :)

Förra veckan hade jag min syster här hela veckan och vi var mest ute med barnen och gjorde roliga saker. Sånt som man ska göra när det är sommar.

I lördags gick min lillflicka och skadade sig igen. Denna gången cyklade hon lite för fort i en sväng och flög av cykeln i högsta fart. Det blev till att spendera hela eftermiddagen och kvällen på akuten. (vi åkte klockan 15 och var inte hemma förrän klockan 22). Det visade sig att hon hade fått en spricka i armen så det blev till att gipsa. Väntan var ju jättelång och vi var alla hungriga men barnen skötte sig bra ändå.
Lillans arm blev ju genast tyngre än vanligt med gipset på men hon vänjer sig. Som tur är ska det bara sitta på i 3 veckor. Nu gäller det bara att få henne att hålla sig lite lugn tills gipset ska av.

Igår var det soligt och varmt ute och vi spenderade hela dagen ute, det blev bad och sol (med plastpåse på armen för vissa).

Solen är framme idag också men det är lite blåsigt och inte fullt så varmt. Det känns nästan skönt med ett litet avbrott från värmen så man hinner med lite inne också.
Jag har massor med nya Mo Manning motiv som jag vill prova men inte hunnit än. Jag har också 2 tjocka magnolia dt-pakte som jag inte hunnit ta i än. Jag hoppas jag hinner sitta lite ikväll, kanske redan i eftermiddag.


tisdag 1 juni 2010

Lite nytt...

Jag har inte hunnit pyssla nåt dom senaste dagarna så jag har inget att visa idag.
I söndags var det ju morsdag och då fick jag ett presentkort till Mo's så idag har jag handlat några nya motiv :)
Det var en perfekt present och nu känner jag mig pysselsugen. Jag fick även 2 feta dt-paket från magnolia på posten idag så det kommer bli en del pysslande så fort jag hinner.
Jag har min syster på besök denna veckan och dessutom är det guldväder ute och så kan man bara inte sitta inne och pyssla!

Jag återkommer så fort jag har något att visa upp :)