lördag 11 september 2010

Ett livstecken :)

Tro det eller ej men jag har faktiskt pysslat!
Jag kände mig lite sugen förra lördagen så jag började med nåt enkelt. För flera månader sen köpte jag en canvasduk som jag tänkte göra en tavla av och det verkade som ett perfekt projekt för en rostig pysslare.

Jag valde ut ett Mo Manning motiv som jag sedan målade med distresser. Jag har inte målat på hela sommaren så jag trodde jag skulle få måla flera motiv innan jag blev nöjd men det gick bättre än jag trodde och det räckte med ett motiv :)


Det blev denna lilla glassätande kille och jag valde färgerna grönt och blått. Motagaren av denna tavla har ett rum som går i grönt...



Jag har använt papper från BG (tror jag...?) och stämplarna är det en salig blandning på, mest Tim Holtz clearstamps tror jag.
Jag har satt svarta rhinestones i mitten på alla stjärnor och lillkillen har jag monterat med 3D kuddar.


Så här ser tavlan ut i sin helhet...



Jag tänkte göra några tavlor till men först måste jag köpa mer canvasdukar.

Över till nåt helt annat, maken kom hem från en kort semester i Kanada förra söndagen och då hade han med sig denna lilla gröning till mig :)


Har hört att den ska ta alla dies och det är ju perfekt. Quickutzen tar ju bara mindre dies och därför har jag inte brytt mig om att köpa några av dom nya alfabeten efter som jag då måste köpa en längre platta först - nu behövs ju inte det :)

Det var allt från mig för denna gång. Ses snart igen :)